SLW-all-in pakket

H

et SLW-all-in pakket, een efficiënte oplossing

Om een antwoord te bieden op het ganse vraagstuk van de funderingen kan SLW-Foundations u het volgende pakket aanbieden:

  • Grondonderzoek
  • Stabiliteitsstudie van de fundering en van de balken/kolommen/poutrellen/vloerplaten van de bovenbouw
  • Uitvoering en realisatie van de fundering en de rioleringen

Dit wordt u tegen een vaste forfaitaire prijs aangeboden waarin met 2 betaalschijven wordt gewerkt:

  • Een eerste betaalschijf wordt opgemaakt na het uitvoeren van het grondonderzoek en de stabiliteitsstudies van de fundering en de bovenbouw.
  • Een tweede betaalschijf wordt opgemaakt na de uitvoering van de funderingen.

Om de klant op voorhand zo volledig mogelijk in te lichten wordt in ons offertevoorstel rekening gehouden met verschillende opties van de funderingen. Zo weet de klant op voorhand wat de kostprijs van zijn fundering is in functie van de resultaten van het grondonderzoek.

Het SLW-all-in pakket is een typisch voorbeeld van de alsmaar meer opkomende design and build formules in de bouwwereld. Zo kan de bouwheer door middel van de vaste prijzenpolitiek correct geïnformeerd worden alvorens hij beslist met het project van start te gaan.

Uw voordelen op een rijtje …

INTERN GEOTECHNISCH STUDIEBUREAU

U hoeft zelf het grondonderzoek niet te bestellen en te coördineren: het aantal proeven, het type van de proeven, de inplanting ervan en de aard van de proeven worden bepaald aan de hand van uw speciefieke constructie en de locatie van uw woning en de te verwachten ondergrond. Hierbij doet SLW-Foundations beroep op een eigen intern geotechnisch studiebureau. Mogelijke bijkomende proeven of bijkomend grondonderzoek is in de forfaitaire prijs inbegrepen.

SLECHTS 1 PARTIJ

Aangezien het grondonderzoek, stabiliteitsstudie en uitvoering van de fundering bij één partij zit, is de vlotheid van werken opmerkelijk beter, zijn er geen onnodige vertragingen door tussenpartijen en miscommunicaties en blijft de volledige verantwoordelijkheid van dit onderdeel bij één partij.

KORTERE UITVOERINGSTERMIJN

Omdat alles bij één partij zit, kan het project veel vlotter en efficiënter verlopen. Het resultaat is een veel kortere uitvoeringstermijn dan indien u de standaardprocedure volgt.

Start typing and press Enter to search